Tilat

Tilaussauna

Saunamme oleskelutiloineen soveltuvat maksimissaan 15 hengen ryhmille esimerkiksi palloilupäivän jälkeiseen rentoutumiseen. Saunatiloihin on mahdollista tilata tarjoiluja kahvilamme kautta. Tilat kuuluvat kahvilan anniskelualueeseen. Myös pyyhkeitä on tarvittaessa saatavilla paikan päältä. 

Tiedustelut ja varaukset: info@nallisport.com tai 08 5544 508.

Kahvila

Raikas välipala ja virkistävä juoma ovat paikallaan vauhdikkaan treenin jälkeen. Kahvilamme valikoimaan kuuluu monenlaista pientä purtavaa, muun muassa panineja, sämpylöitä ja salaatteja sekä erilaisia virvokkeita. Nauti paikan päällä tai nappaa mukaasi! 

Tilauksesta meiltä on saatavilla myös runsaampaa lounasta esimerkiksi turnauksien yhteydessä. Kysy lisää ja tilaa tarjoilut:  info@nallisport.com tai 08 5544 508.

Kahvilassa on anniskeluoikeudet.

Pukuhuoneet

Sekä miesten että naisten pukuhuonetiloissa on saunat päärakennuksessa ja salibandy-/futsalhallissa. Naisten puolelta löytyy myös palautumista parantava infrapunasauna.

Uudessa tennis- ja padelhallissa pukuhuoneiden kaapeissa on kätevät koodilukot. Kertakäyttöisellä 4-numeroisella koodilla kaapin oven saa lukittua yhtäjaksoisesti enintään kolmeksi tunniksi. Päärakennuksen pukuhuoneisiin mukaan kannattaa napata oma lukko.