Kuntosali & Oulun PT Studio

Nallisportin kuntosali ja Oulun PT Studion tilat sijaitsevat päärakennuksen 2.kerroksessa.

Kuntosalimme 70 m² tilat on toimiva ja rauhallinen paikka treenata. Precor-laitteista löytyy hyvä valikoima eri lihasryhmien treenaamiseen. Laitteiden valinnassa on huomioitu erityisesti mailapeliharrastajien tarpeet. Käyt tekemässä pelkän kuntosalitreenin, yhdistät kuntosalin ennen tai jälkeen pelivuoron tai hyödynnät lapsesi harrastuksen ajan itse kuntosalilla, kaikki hoituu kätevästi kuntosalillamme.

Kuntosalin yhteydessä omissa tiloissa toimii Oulun PT Studio. Oulun PT Studio on yksilöllisen personal training -valmennuksen edelläkävijä, ja on ensimmäinen ainoastaan PT-valmennuksiin keskittynyt yritys Oulussa. Studion tilat ja välineet on suunniteltu nimenomaan onnistuneen PT-treenin tekemiseen. Saat harjoitella oman studion rauhassa. Lisätietoja Oulun PT Studion palveluista http://www.oulunptstudio.fi

Kuntosali avoinna

mato
klo 922.30
(kuukausikortilla klo 7 alkaen)
pe
klo 922
(kuukausikortilla klo 7 alkaen)
laklo 921
suklo 922

Hinnasto

Kuntosali

Kertakäynti pelivuoron yhteydessä
3 €
Kertakäynti
5 €
Kuukausikortti
25 €

Valmennukset

Oulun PT Studion valmennukset saatavilla nyt myös Nallisportissa.

Palveluvalikoimamme on laajentunut Oulun PT Studion monipuolisilla valmennuksilla. Tarjoamme personal training -valmennuksia, pienryhmä- ja ravintovalmennuksia sekä testaus- ja työhyvinvointipalveluja. Tutustu valmennuksiin tarkemmin.

Tiedustelut ja ajanvaraukset info@oulunptstudio.fi.

Oulun PT Studio