Pro Shop

Pro Shopista löydät kaikki tarvitsemasi välineet palloiluun. Laajassa valikoimassamme on mailoja, palloja, vaatteita, kenkiä, kasseja, grippejä, jänteitä ja muita oheistarvikkeita. Edustamme merkkejä, jotka olemme vuosien varrella kokeneet laadukkaiksi ja kestäviksi.

Tarjoamme myös mahdollisuuden testata erilaisia mailoja ennen ostopäätöstä. Kysy myymälästämme mahdollisuutta kokeilla testimailaa pelivuorosi yhteydessä.

Kun oma mailasi kaipaa huoltoa, me trimmaamme sen taas pelikuntoon.

Aukioloajat

ma–to klo 8.45–23
pe klo 8.45–22.30
la klo 8.45–21.30
su klo 8.45–22.30

Välineiden vuokraus- ja huoltohinnasto

Välineiden vuokraus

Maila
2 €
Salibandymaalivahdin varusteet
2 €
Kengät
2 €
Pyyhe
1 €

Voit ostaa sulkapalloja (alk. 2,50 € / kpl) ja squashpalloja (alk. 4 € / kpl) myymälästämme.

Tennis-, padel-, salibandy- ja squash 57 -pallot sekä pingismailat ja -pallot saat meiltä lainaksi pelivuorosi ajaksi.

Mailojen jännitys

Tennismailat
alk. 27 €
Sulkapallomailat
alk. 25 €
Squash-mailat
alk. 27 €
Paikkaus
2 € / jänne

Muut huoltotyöt

Tennismailan gripin suurennus
8 €

Kahvila

Raikas välipala ja virkistävä juoma ovat paikallaan vauhdikkaan treenin jälkeen. Kahvilamme valikoimaan kuuluu monenlaista pientä purtavaa, muun muassa panineja, sämpylöitä ja salaatteja sekä erilaisia virvokkeita. Nauti paikan päällä tai nappaa mukaasi!

Tilauksesta meiltä on saatavilla myös runsaampaa lounasta esimerkiksi turnauksien yhteydessä. Kysy lisää ja tilaa tarjoilut: info@nallisport.com tai 08 5544 508.

Kahvilassa on anniskeluoikeidet.

Aukioloajat

ma–to klo 8.45–23
pe klo 8.45–22.30
la klo 8.45–21.30
su klo 8.45–22.30

Valmennukset

Haluatko ottaa uuden lajin haltuun kunnolla heti alusta lähtien? Vai oletko jo kokenut palloilija, mutta kaipaisit apua tekniikkasi hiomiseen? Nallisportissa voit kehittää taitojasi asiantuntijoiden ohjauksessa. Useat urheiluseurat ja muut yhteistyökumppanimme tarjoavat meillä eri lajien valmennusta ja ohjausta.

Tutustu valmennusmahdollisuuksiin tarkemmin lajisivuillamme.

Pukuhuoneet

Sekä päärakennuksessa että uudessa tennis- ja padelhallissa on pukuhuoneet miehille ja naisille. Salibandy- ja futsalhallista löytyy neljä pukuhuonetta miehille ja yksi naisille.

Pukuhuonetiloissa on saunat päärakennuksessa sekä salibandy- ja futsalhallissa. Naisten puolelta löytyy myös palautumista parantava infrapunasauna.

Uudessa tennis- ja padelhallissa pukuhuoneiden kaapeissa on kätevät koodilukot. Kertakäyttöisellä 4-numeroisella koodilla kaapin oven saa lukittua yhtäjaksoisesti enintään kolmeksi tunniksi. Päärakennuksen pukuhuoneisiin kannattaa napata mukaan oma lukko. Salibandy- ja futsalhallissa pukuhuoneissa ei ole kaappeja, joten otathan arvoesineesi mukaan kentälle vuorosi ajaksi.

Rentoutushuone

Pysähdy hetkeksi pelivuorosi jälkeen ja nauti Nallisportin kabinetissa kahvilan yhteydessä rauhallisesta hetkestä rentoutustuolissa. Neurosonicin Professional-tuoli on turvallinen käyttää ja sopii kaikenikäisille. Valitse rentouttava kymmenen minuutin tai palauttava 41 minuutin ohjelma nyt tutustumishintaan 5 € / kerta! Varaukset puhelimella: 08 5544508 tai sähköpostitse: info@nallisport.com.

Tilaussauna

Saunamme oleskelutiloineen soveltuvat maksimissaan 15 hengen ryhmille esimerkiksi liikuntapäivän jälkeiseen rentoutumiseen. Sauna sijaitsee päärakennuksessa padelkentän vieressä, joten molemmat tilat varaamalla ne sopivat mainiosti esimerkiksi työ- ja kaveriporukoiden yhteisiin peli- ja saunailtoihin.  

Saunatiloihin on mahdollista tilata tarjoiluja kahvilamme kautta. Tilat kuuluvat kahvilan anniskelualueeseen. Myös pyyhkeitä on tarvittaessa saatavilla paikan päältä.

Tiedustelut ja varaukset: info@nallisport.com tai 08 5544 508.