Pro Shop

Pro Shopista löydät laajan valikoiman tuotteita eri mailapeleihin. Valikoimassamme on mailoja, palloja, vaatteita, kenkiä, kasseja, grippejä, jänteitä ja muita oheistarvikkeita.

Valikoimasta löytyy esim. Wilson tennis- ja padelmailat, Yonex tennis- ja sulkapallomailat, Tecnifibre tennis- ja squashmailat, Karakal squashmailat, Björn Borg vaatteet ja paljon muuta.

Tarjoamme myös mahdollisuuden testata erilaisia mailoja ennen ostopäätöstä. Kysy myymälästämme mahdollisuutta kokeilla testimailaa pelivuorosi yhteydessä.

Kun oma mailasi kaipaa jänteiden tai gripin vaihtoa, me laitamme sen taas pelikuntoon.

Aukioloajat

ma–to klo 8.45–23
pe klo 8.45–22.30
la klo 8.45–21.30
su klo 8.45–22.30

Välineiden vuokraus- ja huoltohinnasto

Välineiden vuokraus

Maila
2 €
Salibandymaalivahdin varusteet
2 €
Kengät
2 €
Pyyhe
1 €

Voit ostaa sulkapalloja (alk. 2,50 € / kpl) ja squashpalloja (alk. 4 € / kpl) myymälästämme.

Tennis-, padel-, salibandy- ja squash 57 -pallot sekä pingismailat ja -pallot saat meiltä lainaksi pelivuorosi ajaksi.

Mailojen jännitys

Tennismailat
alk. 27 €
Sulkapallomailat
alk. 25 €
Squash-mailat
alk. 27 €
Paikkaus
2 € / jänne

Muut huoltotyöt

Tennismailan gripin suurennus
8 €

Kahvila

Kahvilamme valikoimaan kuuluu monenlaista pientä purtavaa, muun muassa panineja, sämpylöitä ja salaatteja sekä erilaisia virvokkeita. Nauti paikan päällä tai nappaa mukaasi!

Tilauksesta meiltä on saatavilla myös runsaampaa lounasta esimerkiksi turnauksien yhteydessä. Kysy lisää ja tilaa tarjoilut: info@nallisport.com tai 08 5544 508.

Kahvilassa on anniskeluoikeidet.

Aukioloajat

ma–to klo 8.45–23
pe klo 8.45–22.30
la klo 8.45–21.30
su klo 8.45–22.30

Valmennukset

Useat urheiluseurat ja muut yhteistyökumppanimme tarjoavat meillä eri lajien valmennusta ja ohjausta.

Tutustu valmennusmahdollisuuksiin tarkemmin lajisivuillamme.

Pukuhuoneet

Sekä päärakennuksessa että uudessa tennis- ja padelhallissa on pukuhuoneet miehille ja naisille. Salibandy- ja futsalhallista löytyy neljä pukuhuonetta miehille ja yksi naisille.

Pukuhuonetiloissa on saunat päärakennuksessa sekä salibandy- ja futsalhallissa. Naisten puolelta löytyy myös palautumista parantava infrapunasauna.

Uudessa tennis- ja padelhallissa pukuhuoneiden kaapeissa on kätevät koodilukot. Kertakäyttöisellä 4-numeroisella koodilla kaapin oven saa lukittua yhtäjaksoisesti enintään kolmeksi tunniksi. Päärakennuksen pukuhuoneisiin kannattaa napata mukaan oma lukko. Lukkoja myytävänä myös kahvilassa. Salibandy- ja futsalhallissa pukuhuoneissa ei ole kaappeja, joten otathan arvoesineesi mukaan kentälle vuorosi ajaksi.

Neurosonic

Neurosonicin Professional-tuoli sijaitsee kahvilan yhteydessä olevassa kabinetissa. Valitse rentouttava kymmenen minuutin tai palauttava 41 minuutin ohjelma nyt tutustumishintaan 5 € / kerta! Varaukset ajanvarauksen kautta tai puhelimella: 08 5544508.

Tilaussauna

Saunamme oleskelutiloineen soveltuvat maksimissaan 15 hengen ryhmille esimerkiksi liikuntapäivän jälkeiseen rentoutumiseen. Sauna sijaitsee päärakennuksessa padelkentän vieressä, joten molemmat tilat varaamalla ne sopivat mainiosti esimerkiksi työ- ja kaveriporukoiden yhteisiin peli- ja saunailtoihin.  

Saunatiloihin on mahdollista tilata tarjoiluja kahvilamme kautta. Tilat kuuluvat kahvilan anniskelualueeseen. Myös pyyhkeitä on tarvittaessa saatavilla paikan päältä.

Tilaussauna on varattavissa ainoastaan esim. virkistyspäivien yhteydessä pelivuorojen lisäksi. Emme vuokraa pelkästään saunatilaa.

Tiedustelut ja varaukset: info@nallisport.com tai 08 5544 508.